Where Nordic meets Jerusalem

This Jerusalem apartment went through a complete renovation. The clients loved the clean and modern look infused with wood to add warmth to the presence of the dark greys and black and straight lines. The goal of this project was to surround this family with the style they enjoy and also create access to their balcony. Previously, the balcony was accessed only through a bedroom, When we approached this renovation we found a way to make it accessible and not to waste precious Jerusalem space. A hallway with storage was created, which is now a built in laundry area, and much needed storage space. The light from this new balcony area streams through the door and down the hallway right into the main area of the house, creating a new exposure to light and opening up the space to seem more spacious.

© 2016 Sunshine Interior Design​